Xərçəngdən qoruyan təbii qarışıq

Xərçəngdən qoruyan təbii qarışıq

Keçmiş əsrin tanınmış Avropa biokimyaçı olan Joanna Badviq uzun illər ərzində xərçəng xəstəliyini öyrənirdi.

Qaynarinfo "saglamolun.az”a istinadən xəbər verir ki, alim xərçəng xəstəliyinə aid olan bir neçə kəşfin müəllifidir.

Bir neçə il ərzində Joanna Badviq xərçəng xəstəliyindən əziyyət çəkən insanların qanını dərin öyrənirdi. Bu araşdırmalar nəticəsində alim xüsusi qarışıq işləyib hazırlayıb ki, bu qarışıq xərçəng xəstələrin vəziyyətinə həqiqətən müsbət təsir edirdi.

Qarışıq 2 xörək qaşığı kətan yağı (soyuq sıxılma yolu ilə hazırlanmış) və 100-150 qr kəsmikdən (ev kəsmiyi daha yaxşıdır) ibarət idi. Yağ kəsmiklə yaxşı qarışdırılır (blenderdən istifadə edə bilərsiniz) və hər gün, gündə 1 dəfə qəbul edilir.

Qarışıq həmçinin xərçəng xəstəliklərinin, aterosklerozun, infarktın, qara ciyər xəstəliklərinin profilaktikasıdır.
XƏBƏRLƏR
BLOGLAR
X