30 yaşdan sonra uzaq durulası 5 qidanın siyahısı tərtib edilib.
Qaynarinfo"My Domaine” nəşrinə istinadla xəbər verir ki, siyahı amerikalı sağlam qidalanma mütəxəssisləri və aparıcı dietoloqlar tərəfindən hazırlanıb.
Siyahıda birinci şəkərdir - onu pəhrizdən kənarlaşdırmaq daha yaxşıdır, çünki bədəndə iltihaba səbəb olur, dərinin cavanlığı və sağlamlığından məsul olan kollagen və elastin liflərinə zərər verir. Siyahıda süni ədviyyatlar və souslar da var. Həm də keyfiyyətsiz makaron məhsullarından imtina etmək tövsiyə olunur: pastanı sərt buğda növlərindən bişirmək daha yaxşıdır.
Nəhayət, bədənin kollagen və bir çox zülal istehsalını poza biləcək çox miqdarda şəkər və qlükoza olan bişmiş və ağ çörəkləri kəsin. Mütəxəssislər, qızlara pəhriz içkilərini unutmağı tövsiyə edir, çünki tərkibindəki zərərli maddələr tiroid hormonlarına mənfi təsir göstərir.
Alpər
Şərhlər